Over ons

British American Books Ltd. (BAB)

Is opgericht op 14 februari 2000 door de heer Rudolph Haseth, directeur van het bedrijf.
Het hoofdkantoor was eerst gevestigd aan de Roodeweg 100 waar de meeste mensen ons hebben gekend. 

Er heeft sinds het jaar 2000 diversificatie plaatsgevonden. British American Books Ltd. heeft in deze goede commerciële relatie ontwikkeld met de grootste uitgevers in Nederland, Spanje en Engeland.

British American Books doet reeds jaren zaken met een heleboel Engelse, Nederlandse, Spaanse en Papiamentse uitgevers en schrijvers uit de UK, Europa, USA, Aruba, Bonaire en Curaçao.

De heer Haseth richtte zich in eerste instantie alleen op uitgevers uit de Verenigde Staten en Engeland. Vandaar ook de naam British American Books. Inmiddels heeft British American Books zich uitegebreid tot een volledige distributeur.

 

British American Books Ltd.

Bedient alle opleidingen t.w. het basisonderwijs en F.O., VSBO – SBO, HAVO/VWO. en de UNA (Universiteit v.d. Ned. Antillen) zowel op de Nederlandse Antillen als op Aruba.


Het bedrijf verkoopt sinds 2006 behalve schoolboeken ook schoolmeubilair en nu zelfs kantoormeubilair van goede huizen.
Verder levert British American Books grafische calculators, ordners en allerhande school- en kantoorartikelen.


Interactieve technologie voor de educatieve markt is in opmars. Ook op Curaçao gaan wij zachtjes over op interactieve klaslokalen. Daarom wil British American Books ook een steentje bijdragen door interactive whiteboards en Ctouch screens aan te bieden..

British American Books Ltd.

Streeft naar een hoge kwaliteit en flexibiliteit in dienstverlening en schoolboekenvoorziening.
Het bedrijf houdt het samenstellen van de schoolboekpakketten deels in eigen hand. Dit betekent dat de pakketten deels worden samengesteld in Curaçao. Hierdoor bieden wij niet alleen werkgelegenheid, maar de kennis en kunde is ook binnen de eigen organisatie aanwezig. 
Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en werken voornamelijk om aan uw wensen te voldoen.